JCB suku cadang selang cai TOP Pikeun JCB EXCAVATOR 834/00528

Katerangan pondok:

Jumlah modél: 834/00528

APLIKASIMODÉ: Pikeun 3CX 214 215 217 4C 4CN 4C 214S


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangSelang cai TOP ?

BAGIAN NO. 834/00528 BEURAT KOTOR: 0,5 kg
UKURAN: 15*8*5 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB SPARE PART Selang Cai TOP Pikeun jcb excavator 834/00528dipaké pikeun sirkulasi antara mesin jeung tanki cai, nyambungkeun interface luhur tank cai, aya tube leutik disambungkeun ka tank ékspansi (tank cai bantu), gampang knalpot.

834 00528 插图 

Ieu utamana dipaké dina model kieu: 3CX 214 215 217 4C 4CN 4C 214S

Pausahaan urang geus adhering kana "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi" philosophy.We manajemén pinuh sadar yen reputasi alus, produk kualitas, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku panjang maranéhanana. -mitra bisnis istilah.

 Urang tulus kasampak maju ka ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis heubeul jeung anyar sakuliah world.We mudahan cooperate sareng anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome ka gabung kami!

 


 

 

Gambar Rincian Produk

834 00528

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami