Tentang Kami

Pangwangunan Shandong Yingtuo
Mesin Co., Ltd.

Shandong Yingtuo Konstruksi Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina April 2006. Pausahaan ieu lokasina di kota spring geulis - Jinan.

Perusahaan Yingtuo

Pausahaan mangrupakeun perusahaan well-dipikawanoh dina industri mesin konstruksi, specializing dina sakabeh jualan mesin, jasa teknis, suplai suku cadang, leasing parabot na mobil dipaké bisnis produk mesin rékayasa. Pausahaan ngabogaan sistem suplai suku cadang lengkep, asesoris lengkep. .Kami gaduh sajarah panjang ngeunaan mesin rékayasa sareng pangalaman pangropéa alat, kami ngarepkeun yén kami tiasa nyayogikeun dukungan téknis gratis (telepon atanapi jaringan) pikeun mesin konstruksi sareng alat-alat di sakumna dunya, kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun suplai bagian mesin rékayasa kualitas pangsaéna.Pausahaan urang bisa nyadiakeun rupa-rupa, kualitas alus, harga lumrah jeung desain stylish, produk urang anu éksténsif dipaké dina asesoris mesin rékayasa jeung industri lianna.Produk kami diaku sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa nyumponan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu terus-terusan.

Tim Kami

Janten panggung ngawujudkeun impian karyawan urang!Pikeun ngawangun tim anu langkung bagja, langkung ngahiji sareng langkung profésional!Urang tulus ngabagéakeun pembeli mancanagara konsultasi pikeun éta gawé babarengan jangka panjang ditambah kamajuan silih.

Harga Kalapa Maneuh , Urang geus meunang terus keukeuh dina évolusi solusi, spent dana alus sarta SDM dina Ngaronjatkeun téhnologis, sarta mempermudah pamutahiran produksi, minuhan kahayang prospek ti sakabeh nagara jeung wewengkon.

jasa sanggeus-jualan kami considerate.Salami palanggan ngagaduhan masalah sareng operasi bagian, kami bakal ngajelaskeun ka palanggan via email atanapi pidéo.Upami palanggan henteu tiasa mendakan sumber barang, kami ogé bakal nyobian ngabantosan palanggan mendakan barang anu diperyogikeun ku inpormasi perusahaan kami pikeun ngaleungitkeun kasusah palanggan.Leuwih ti éta, urang boga leuwih ti10 taun pangalamandina deklarasi adat ékspor, sarta bisa ngajawab loba masalah dina ékspor, deklarasi adat jeung clearance adat.

Pikeun detil, mangga nelepon: +86 0531-67608903

Alamat: Kota Daqiao, Kacamatan Tianqiao, Kota Jinan kami resep ngalayanan anjeun.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami