JCB suku cadang GEAR Annulus cingcin pikeun JCB 3CX 4CX backhoe loader 450/10205

Katerangan pondok:

Jumlah modél::450/10205

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB3CX 4CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb GEAR annULUS cingcin ?

BAGIAN NO. 450/10205 BEURAT KOTOR: 6,5 kg
UKURAN: 27*28*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Pikeun hasil tina spésial urang sareng kasadaran perbaikan, bisnis urang parantos kéngingkeun nami anu saé diantara para klien di sakumna dunya pikeun harga Bottom Jcb 3cx 4cx Gear Annulus Ring 450/10205, Anjog trend widang ieu mangrupikeun tujuan urang anu pengkuh.Nyadiakeun produk kelas munggaran nyaéta tujuan urang.Pikeun nyiptakeun masa depan anu saé, urang badé damel sareng sadaya réréncangan di bumi sareng di luar negeri.Upami anjeun ngagaduhan minat produk kami, punten ulah ragu ngahubungi kami.

harga handap Cina 450/10205 sarta Jcb Annulus Ring, Salaku cara ngagunakeun sumberdaya dina info ngembangna dina perdagangan internasional, urang ngabagéakeun prospek ti madhab on web tur offline.Sanaos barang-barang kualitas luhur anu kami nyayogikeun, jasa konsultasi anu efektif sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa saatos-jualan anu mumpuni.Daptar item sareng parameter anu lengkep sareng inpormasi anu sanés dikirimkeun pikeun anjeun pas dina waktosna pikeun patarosan.Janten pastikeun pikeun ngahubungi kami ku ngirim email atanapi nelepon kami nalika anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan organisasi kami.Anjeun ogé tiasa nampi inpormasi alamat kami tina situs kami sareng sumping ka perusahaan kami.Urang meunang survey lapangan dagangan urang.Kami yakin yén urang bakal ngabagi prestasi silih sareng nyiptakeun hubungan kerjasama anu solid sareng para sahabatna di pasar ieu.Kami nuju milarian patarosan anjeun.

Gambar Rincian Produk

450 10205(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami