JCB SPARE PARTS BAHAN BAKAR RAKIT UNTUK JCB EXCAVATOR 320/06551

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/06551

APLIKASIMODÉ: Pikeun506C 508C 409 TM2000 532LE 550LE TM270 533-105 215-2WD 4CX 3CX 4CS 217S 4C 214 215 217


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb PIPE FUEL ASSEMBLY ?

BAGIAN NO. 320/06551 BEURAT KOTOR: 0,45 kg
UKURAN: 49 * 20 * 13 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - assembly suluh pipa No.1 & 2 injector (BAGIAN NO. 320/06551).Bagian ieu dipaké pikeun nyambungkeun pompa suntik-tekanan tinggi kana injectors tina silinder 1 jeung 2 mesin sarta mangrupakeun kombinasi antara 2 garis suluh beusi, nu disambungkeun babarengan ku nahan klip.

 320 06551 插图

Utamana dipaké di handapmesin runtuyan: 320/40382,320/50016, 320/40216, 320/50012, 320/40032, 320/50019, 320/40057, 320/40219.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

320 06551 -2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami