JCB SPARE PART SWITCH COLUMN FOR JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 701/80145

Katerangan pondok:

Jumlah modél::701/80145

APLIKASIMODÉ: Pikeun506C 508C 409 TM2000 532LE 550LE TM270 533-105 215-2WD 4CX 3CX 4CS 217S 4C 214 215 217


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb SWITCH COLUMN ?

BAGIAN NO. 701/80145 BEURAT KOTOR: 3 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB PARTS - Pindah kolom powershift maju & mundur (BAGIAN NO.701/80145).Dipaké pikeun ngadalikeun maju / mundur leumpang jeung lampu

.701 80145 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: 506C 508C 409 TM2000 532LE 550LE TM270 533-105 215-2WD 4CX 3CX 4CS 217S 4C 214 215 217

Rnomer bagian eplacementis 701/71900 

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

701 80145

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami