JCB Spare Part Fan Beubeur Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 01/124404

Katerangan pondok:

Jumlah modél::01/124404

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 4CX, 3CX, 3CX 20KPH, 4C, 4NC, 4CX4M


Rincian produk

Tag produk

Naha milih perusahaan kami FAN BELT?

BAGIAN NO. 01/124404 BEURAT KOTOR: 0,2 kg
UKURAN: 36*26*3 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

01/124404 Delta kipas sabuk pikeun mesin 1004.4T Perkins 96hp.Pungsi utama nyaéta pikeun ngajalankeun sabuk kipas ku cara muterkeun crankshaft mesin, sarta sabuk kipas drive kipas pikeun niiskeun handap mesin.

 Utamana dipaké dina model kieu: 4CX, 3CX, 3CX 20KPH, 4C, 4NC, 4CX4M

 Punten perhatikeun inpormasi di handap ieu supados henteu bingung ku sebutan nalika mésér.

 Jumlah ngagantian pikeun 01/124404 nyaeta 01/124403.

 Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa saatos-jualan anu berkualitas ka para nasabah sareng ngadamel kerjasama anu saé sareng para nasabah di bumi sareng di luar negeri sacara ikhlas pikeun ngahontal kauntungan silih sareng kaayaan win-win.Kami tulus ngajak anjeun tumuwuh sareng kami sareng nyiptakeun masa depan anu cerah babarengan!

 Nepi ka ayeuna, produk urang parantos diékspor ka Éropa Wétan, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika, sareng Amérika Kidul.Simkuring gaduh 13 taun jualan profésional sarta pangalaman purchasing di bagian JCB di imah jeung di mancanagara sarta boga sistem inspeksi bagian JCB éléktronik modern.Kami komitmen kana prinsip inti "integritas sareng jasa munggaran" sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas.

 Suku cadang sayogi dina harga anu murah sareng jaminan kualitas anu saé.Ogé, salaku produsén ngalaman, urang bisa nampa suku cadang ngaropéa pikeun cocog spésifikasi tina gambar atawa sampel disadiakeun.Tujuan utama perusahaan urang nyaéta pikeun nyugemakeun sadaya para nasabah nalika nganggo produk urang.Kami komitmen pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng pembeli sareng palanggan di sakumna dunya pikeun kapentingan silih sareng kaayaan win-win.

Gambar Rincian Produk

01 124404

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami