JCB SPARE PARTS LAMPU SIAP MAKIT LEUNGEUNG KANAN DIP UNTUK JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 700/M1920

Katerangan pondok:

Jumlah modél::700/M1920

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB 930-2WD 940-4WD 926-4WD 515-40 527-55S 524-50 217—2WD 214—4WD 3CX 215S 3190 3230 4CN 4CX 214E 8250 3170


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Lamp head assembly dip leungeun katuhu?

BAGIAN NO. 700/M1920 BEURAT KOTOR: 1,56kg
UKURAN: 24*18*18 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB PARTS - Lamp head assembly dip leungeun katuhu (BAGIAN NO.700/M1920).Lampu kombinasi lampu font, hiji di kénca sareng hiji di katuhu.Dipaké pikeun cahaya nalika nyetir, kaasup bohlam tinggi jeung low beam jeung lampu sinyal péngkolan.

700 M1920 插图

 

Utamana dipaké pikeun model kieu: 930-2WD 940-4WD 926-4WD 515-40 527-55S 524-50 2172WD 2144WD 3CX 215S 3190 3230 4CN 4CX 214E 8250 3170

!!!Rnomer bagian eplacement pikeun bagian ieunyaéta:700/50055

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami