JCB SPARE BLAST BLOWER Pikeun JCB 3CX BACKHOE LOADER 30/927225

Katerangan pondok:

Jumlah modél::30/927225

APLIKASIMODE: Pikeun JCB7230, 7200, 8250, 7170, 7270, JCB116, VM137, VM117, 3CXR14L4NM, 3CXR14L4CN.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb BLAST BLOWER?

BAGIAN NO. 30/927225 BEURAT KOTOR: 3 kg

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB –blast blower(BAGIAN NO. 30/927225).Komponén ieu dipasang dina kotak evaporator AC sareng dianggo pikeun nyayogikeun aliran hawa ka interior kabin, 12V.

 30 927725 插图

Utamana dipaké di handapmodels: 7230, 7200, 8250, 7170, 7270, JCB116, VM137, VM117, 3CXR14L4NM, 3CXR14L4CN.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!! Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 332/T3747.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

30 927225

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami