JCB suku cadang gauge Pikeun JCB excavator JHH0119

Katerangan pondok:

Jumlah modél::JHH0119

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB JS290 JS145 JS110 JS160 JZ70 JS240 JS260 JZ255 JS130 JS220 JS180 JS115 JS210 JS220 JS230 JS330 JS460


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb GAUGE?

BAGIAN NO. JHH0119 BEURAT KOTOR: 0,5 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -Gauge(BAGIAN NO. JHH0119).Dipaké pikeun ngawas tingkat tank minyak, sarta instrumen bakal masihan alarm nalika tingkat low.

JHH0119 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: JS290 JS145 JS110 JS160 JZ70 JS240 JS260 JZ255 JS130 JS220 JS180 JS115 JS210 JS220 JS230 JS330 JS460

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

No nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana!

Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

Gambar Rincian Produk

JHH0119 rev

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami