JCB suku cadang sirah silinder pikeun JCB 3CX 4CX backhoe loader 320/09246

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/09246

APLIKASIMODE: Pikeun3CX 4CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb SILINDER SIRAH ?

BAGIAN NO. 320/09246 BEURAT KOTOR: 57 kg

 Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - SILINDER SIPAT (BAGIAN NO.320/09246).Ogé katelah sirah silinder.Dipaké pikeun masang klep asupan sareng knalpot sareng mékanisme klep anu sanés, sareng khusus dianggo pikeun mesin JCB.

320 09246 插图

Utamana dipaké pikeun mesin handap: 320/40003 320/40067 320/40033 320/40076 320/40072 320/50014 320/40064 320/40065 320/40065 320/4000

!!!Nonomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

320 09246

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami