JCB suku cadang gear makuta kabayang & PINION pikeun JCB EXCAVATOR 458/70037

Katerangan pondok:

Jumlah modél::458/70037

APLIKASIMODE: PikeunJCBPD70, 535-95, 535FS, 530, 540XL, 540.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb GEAR KROWN WHEEL & PINION?

BAGIAN NO. 458/70037 BEURAT KOTOR: 10 KG

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Gear makuta kabayang & pinion 13T / 38T tingali GEN209 (BAGIAN NO. 458/70037).Diferensial ngabogaan huntu pelmet (38 huntu) jeung gears bevel (13 huntu), pasangan gandeng, nu dipasang dina pakét as jeung dipaké pikeun ngirimkeun daya perjalanan.

458 70037 插图 

Utamana dipaké di handapmodels: PD70, 535-95, 535FS, 530, 540XL, 540. Mertimbangkeun masalah anu runtuyan sarua bisa ngagunakeun bagian wilanganana béda dina taun béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

450 10700 458 70037

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami