JCB suku cadang KIT-SEAL LIPI RAM pikeun JCB EXCAVATOR 903/21049

Katerangan pondok:

Jumlah modél:903/21049

APLIKASIMODÉ: PikeunJS240 JS260


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Kit-seal Ember ram?

BAGIAN NO. 903/21049 BEURAT KOTOR: 0,5 kg

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB--Kit-segel Ember ram(BAGIAN NO.903/21049)

Dipasang di jero silinder LIPI pikeun ngégél minyak hidrolik antara piston sareng tong silinder, rod piston, sareng sirah silinder.

Mainly dipaké pikeun model kieu: JS240JS260

903 21049 插图

Tempo yén runtuyan sarua bagian bisa make angka béda dina yers béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

903 21049

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami