JCB Spare Part Fan Beubeur Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 02/200521

Katerangan pondok:

Jumlah modél::02/200521

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB1600B-2WD, 1400B-2WD, 408,410,940-2WD, 3CX-4WD, 3D-4WD, 940-4WD, 1600B-4WD, 926-2WD, 1700B-4WD, 415 DOZER, 1550B-2WD,


Rincian produk

Tag produk

Naha milih perusahaan kami FAN BELT?

BAGIAN NO. 02/200521 BEURAT KOTOR: 0,2 kg
UKURAN: 36*26*3 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

02/200521 sabuk kipas triangular, dipaké dina mesin 1004.4 Perkins.Fungsi utama nyaéta pikeun ngajalankeun sabuk kipas ngaliwatan rotasi crankshaft mesin, sarta sabuk kipas drive kipas pikeun muterkeun pikeun niiskeun mesin.

Utamana dipaké pikeun model kieu: 1600B-2WD, 1400B-2WD, 408,410,940-2WD, 3CX-4WD, 3D-4WD, 940-4WD, 1600B-4WD, 926-2WD, 1700B-4WD, 415 DOZER, 1550B-2WD,

Nomer ngagantian 02/200521 nyaéta 02/200210

 

Tujuan kami nyaéta "blazing taneuh anyar, Ngaliwatan Niley”.Dina mangsa nu bakal datang, kami tulus ngajak anjeun tumuwuh kalawan kami sarta nyieun masa depan hadé!

New produk ti Cina hasgeus diékspor ka Éropa Wétan, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika jeung Amérika Kiduljsb.Kami gaduh 13 taun penjualan profésional sareng pangalaman pengadaan bagian JCB di bumi sareng di luar negeri, sareng gaduh sistem deteksi bagian JCB éléktronik modern.Urang bakal taat kana prinsip inti "Jujur dina bisnis, prioritas dina layanan"Sareng nyéépkeun usaha pikeun nyayogikeun palanggan produk sareng jasa anu kualitas luhur.

"Ikhlas, Inovasi, Rigorousness, sareng Efisiensi"Geus salawasna geus falsafah parusahaan urang. Urang bakal cooperate jeung konsumén pikeun nyieun mulih saling mangpaat pikeun konsumén luhur. Kami salah sahiji pabrik 100% pangbadagna di Cina. Loba pausahaan dagang badag ngimpor produk jeung solusi ti kami, sangkan bisa kalayan gampang nyadiakeun. tag harga pangalusna tina kualitas anu sarua pikeun saha museurkeun kami.

As produsén sabuk kipas luhur Cina urang, kami warmly ngabagéakeun anjeun didatangan di jalma.Urang ngaharepkeun pikeun ngadegkeun silaturahim jangka panjang dina dasar sarua jeung kauntungan silih.Upami anjeun hoyong ngahubungan kami, mangga ulah ragu nelepon.Urang bakal pilihan pangalusna anjeun!

Gambar Rincian Produk

02 200521

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami