JCB suku cadang selang siku pikeun JCB 3CX 4CX backhoe loader 834/00666

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/00666

APLIKASIMODÉ: Pikeun520M-4 520-4 525-4HL 525B-4 406 1600B-2WD 4C-WD 407 3CX4WD 1600B-4WD 408 TM2000 520-20 3D 2CX 210S 525-50 408 409 1700B-2WD 1400B-WD


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami HOSE SIKU ?

BAGIAN NO. 834/00666 BEURAT KOTOR: 1.KG
UKURAN: 10*8*5 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -SELANG siku(BAGIAN NO.834/00666).Fungsina nyaéta pikeun dianggo dina pipa anu nyambungkeun mesin sareng antarmuka handap tank cai.90-gelar selang,dijieunna tina karét, sarta dua tungtung dibereskeun sarta disambungkeun jeung klip pipe.

834 00666插图

APLIKASI: Pikeun 520M-4 520-4 525-4HL 525B-4 406 1600B-2WD 4C-WD 407 3CX4WD 1600B-4WD 408 TM2000 520-20 3D 2CX 210S 525-50 408 409 1700B-2WD 1400B-WD.Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:834/00262!

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

834 00666

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami