JCB SPARE RING GEAR PENUTUP UNTUK JCB EXCAVATOR 05/903864

Katerangan pondok:

Jumlah modél:05/903864

APLIKASIMODE: Pikeun JCBJS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangCINCIN GEARPanutup?

 

BAGIAN NO. 05/903864 BEURAT KOTOR: 10 KG
UKURAN: 35*35*10 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

05/903864 cangkang tingkat Slewing ngandung ring gear jero, énergi hidrolik bisa dirobah sangkan bagean luhur rotasi excavator.

Utamana cocog pikeun model handap: JS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221.

Kami geus salawasna anut kana falsafah "nyieun solusi kualitas luhur sarta partnerships kalayan jalma sakuliah dunya". Mimitian ti borongan Jcb 3cx na 4cx backhoe loader suku cadang pikeun gasket dorong 05/903864, kami komitmen ka nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas. kalawan harga low.

Borongan Cina Jcb suku cadang, kalayan barang kualitas luhur, layanan sanggeus-jualan alus teuing jeung kawijakan jaminan, kami geus meunang kapercayaan ti loba mitra luar negeri anu geus dibikeun kami loba feedbacks alus tur saksi tumuwuhna pabrik urang.Simkuring boga kapercayaan pinuh jeung kakuatan pikeun ngabagéakeun konsumén urang ngahubungan sarta asupkeun kana partnership kalawan kami.

Dina mangsa nu bakal datang, urang jangji baris nuluykeun nyadiakeun kualitas luhur, solusi leuwih ongkos-éféktif jeung layanan sanggeus-jualan leuwih efisien ka sadaya konsumén di sakuliah dunya pikeun ngembangkeun silih tur efisiensi luhur.

 

Gambar Rincian Produk

05 903864 05 903865 01

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami