JCB SPARE PARTS BOTTOM GASKET KIT UNTUK 3CX 4CX BACKHOE LOADER 320/09383

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/09383

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB3CX 4CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JcbBURUKGASKETKIT?

BAGIAN NO. 320/09383 BEURAT KOTOR: 1kg
UKURAN: 60*40*2 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO
 
Bungkusan & Pengiriman barang
PAKET: KOTAK KARTON
ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS
 
Jasa Kami
Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.
DETAIL PRODUK:
ngungudag urang jeung tujuan perusahaan nyaeta "Salawasna nyugemakeun sarat customer urang".Kami terus-terusan netepkeun sareng gaya sareng ngarancang barang-barang kualitas luhur anu luar biasa pikeun prospek anu luntur sareng énggal sareng ngawujudkeun prospek win-win pikeun klién kami ogé sapertos kami pikeun Super Panghandapna Harga Jcb 3cx 4cx 320/09383 Bottom Gasket Set, Kami ikhlas ngabagéakeun sobat pikeun negotiate perusahaan bisnis tur mimitian gawé babarengan jeung kami.Kami ngarepkeun ngahiji sareng réréncangan anu saé dina industri anu béda pikeun ngahasilkeun jangka panjang anu cemerlang.
Super Panghandapna Harga Cina Gasket na Gasket Set, Naon harga alus?Urang masihan konsumén kalawan harga pabrik.Dina premis kualitas anu saé, efisiensi kedah diperhatoskeun sareng mertahankeun kauntungan anu rendah sareng séhat.Naon pangiriman gancang?Urang ngadamel pangiriman nurutkeun sarat konsumén '.Sanaos waktos pangiriman gumantung kana kuantitas pesenan sareng pajeulitna éta, kami masih nyobian nyayogikeun barang dina waktosna.Hormat ngaharepkeun urang tiasa gaduh hubungan bisnis jangka panjang.

Gambar Rincian Produk

320 09383

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami