JCB suku cadang injektor bahan bakar rakitan pikeun JCB EXCAVATOR 17/305500

Katerangan pondok:

Jumlah modél::17/305500

APLIKASIMODÉ: PikeunJCBJS130, JS175, JS200, JS210, JS220, JS240, JS260.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb FUEL INJECTOR ASSEMBLY?

BAGIAN NO. 17/305500 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Injector assembly (BAGIAN NO. 17/305500).Bagian ieu nyuntik bahan bakar kana silinder saluyu sareng itungan mesin ECU ngeunaan timing suntik sareng lebar pulsa.Injector sabenerna mangrupa klep solenoid, sarta ECU ngadalikeun karya injector ku ngadalikeun aliran ayeuna ngaliwatan coil klep solenoid na.Salaku bagian penting pikeun ngajaga operasi engine, assembly injector diwangun ku awak injector, nozzle injector, standoffs, cinyusu sareng komponenana séjén;ngompa kana minyak tekanan tinggi ti port suplai injector, awak injector dibangkitkeun tekanan tinggi ka congcot nozzle injector, nalika tekanan minyak ngaleuwihan nilai set nu injector nozzle spool muka, minyak tekanan tinggi disemprot tina nozzle liang leutik, dina bentuk halimun kana mesin silinder laras durukan, ku kituna piston operasi reciprocating.

 17 305500 插图

Utamana dipaké di handapmodels: JS130, JS175, JS200, JS210, JS220, JS240, JS260.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 
 

Gambar Rincian Produk

17 305500

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami