JCB SPARE PARTS FAN UNTUK JCB 3CX BACKHOE LOADER 30/925526

Katerangan pondok:

Jumlah modél::30/925526

APLIKASIMODE: Pikeun JCBITL, 3DX, SD55, SS700, PD, PS760, SS750, SS700, 530-70, 530-110 4DX JS120 JCB130, 3CX, 4CX, 215, 214, 214E


Rincian produk

Tag produk

Naha milih FAN perusahaan kami?

BAGIAN NO. 30/925526 BEURAT KOTOR: 3 kg
UKURAN: 54*54*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

30/925526 Fan (Fan D = 20 "Puller) pikeun pamakéan dina JCB 444 82, 84, 91, 99 HP engines.The fungsi utama dipaké pikeun dissipation panas mesin sarta dissipation panas coolant, pikeun mastikeun yén mesin teu panas teuing mun malfunction.

 Utamana dipaké pikeun model kieu: ITL, 3DX, SD55, SS700, PD, PS760, SS750, SS700, 530-70, 530-110 4DX JS120 JCB130, 3CX, 4CX, 215, 214, 214E

 Tujuanana kami nyaéta "muka dunya anyar, nganteurkeun nilai", ka hareup, kami kalayan tulus ngajak anjeun tumbuh sareng kami, nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

 "Kaikhlasan, inovasi, rigor jeung efisiensi" teh falsafah konsisten parusahaan urang keur lila sarta kami bakal gawé bareng shoppers ngawangun hubungan saling mangpaat pikeun Jcb Bagian Backhoe Loader Spare Fan 30 / 925526. Wilujeng sumping di rundingan anjeun, urang bakal dedicated ka nyadiakeun Anjeun sareng layanan paling éféktif.

 Pikeun bagian OEM Jcb, mastikeun kualitas produk luhur ku milih suppliers.So far pangalusna, kami geus ngalaksanakeun prosés kadali kualitas lengkep sapanjang proses ngayakeun.At dina waktos anu sareng, jumlah badag pabrik urang, gandeng jeung manajemén urang alus teuing, ogé mastikeun yén urang bisa gancang minuhan kabutuhan Anjeun dina harga pangalusna, euweuh urusan ukuran pesenan.

 

 

Gambar Rincian Produk

30 925526(5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami