JCB suku cadang pompa suntik suluh pikeun JCB excavator 320/06927

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 320/06927

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb FUEL INJECTION PUMP ?

BAGIAN NO. 320/06727 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 37*28*30 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Pompa Injeksi Bahan Bakar (BAGIAN NO.320/06927).Bagian ieu utamana dipaké pikeun nyadiakeun suluh tekanan tinggi ka injectors, disebut oge pompa suntik tekanan tinggi, sarta dipaké dina mesin rail non-umum, dimana care perlu dicokot pikeun nyaluyukeun timing suntik salila instalasi.

 320 06927 插图

Utamana dipaké dina runtuyan mesin JCB handap:320/40057 320/50001 320/40073 320/40031 320/40094 320/50016.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 

!!Perhatikeun yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:320/06737.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

320 06739

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami