JCB suku cadang cecekelan pikeun JCB excavator 331/65843

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 331/65843

APLIKASIMODÉ: UNTUK JCB JS260 JS190 JZ140 JS200 JS290 JS330 JS370 JS115 JS235 JS300 JS130 JS220 JS175 JS360 JS240 JS210 JS230 JS160

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcbcecekelan?

BAGIAN NO. 331/65843 BEURAT KOTOR: 0,5 kg
UKURAN: 21*12*4 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

ngungudag urang jeung tujuan parusahaan nyaeta "Salawasna nyugemakeun sarat customer urang".Urang terus ngamekarkeun jeung mendesain produk kualitas punjul pikeun duanana konsumén heubeul jeung anyar urang jeung ngahontal win-win prospek pikeun klien kami ogé kami pikeun harga Dicutat pikeun cecekelan konci panto cecekelan pikeun Jcb Excavator, Pikeun queries tambahan atawa anjeun kudu boga. patalékan ngeunaan barang urang, pastikeun anjeun ulah ragu nelepon kami.

Dicutat harga pikeun Cina Excavator cecekelan Konci Door cecekelan, Kami adhering kana falsafah "mikat konsumén jeung solusi pangalusna sarta layanan alus teuing".Kami ngabagéakeun para palanggan, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami sareng milari gawé babarengan pikeun kauntungan silih.

Éta patuh kana prinsip "Jujur, getol, giat, inovatif" pikeun terus-terusan ngembangkeun produk anyar.Ieu Wasalam konsumén, kasuksésan salaku kasuksésan sorangan.Hayu urang ngembangkeun masa depan anu makmur dina panangan pikeun Trending Products Handle Lock Door Handle pikeun Jcb Excavator, Kami yakin urang bakal janten pamimpin dina ngawangun sareng ngahasilkeun barang-barang kualitas luhur dina dua pasar Cina sareng internasional.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng réréncangan anu langkung caket pikeun silih kauntungan.

Trending Produk Cina Excavator cecekelan Konci Door cecekelan, Ku adhering kana prinsip "manusa berorientasi, unggul ku kualitas", parusahaan urang tulus ngabagéakeun padagang ti imah jeung mancanagara nganjang kami, ngobrol bisnis kalawan kami sarta babarengan nyieun masa depan cemerlang.

Gambar Rincian Produk

331 65843(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami