Tangki ékspansi cai suku cadang JCB pikeun excavator JCB 162/03296

Katerangan pondok:

Jumlah modél::162/03296

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 530 540 8065 8061 55Z-1 48Z-1 51R-1 57C-1


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb WATER EXPANSION TANK ?

BAGIAN NO. 162/03296 BEURAT KOTOR: 1,5 kg
UKURAN: 30*26*15 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Ngagunakeunsistem administrasi kualitas alus ilmiah pinuh, kualitas pohara alus sarta iman punjul, urang meunang ngadeg alus tur nempatan disiplin ieu borongan ODM Excavator Backhoe Bagian ékspansi tank 162/03296, Ningali percaya!Urang tulus ngabagéakeun klien anyar mancanagara pikeun nempatkeun di tempat interaksi parusahaan jeung ogé ngandelkeun pikeun ngumpulkeun asosiasi babarengan jeung klien lila-ngadegkeun.

Grosir ODM China Expansion Tank 162/03296, Ku inovasi kontinyu, kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng dagangan leuwih berharga jeung jasa, sarta ogé nyieun kontribusi pikeun ngembangkeun industri mobil di imah jeung di mancanagara.Duanana padagang domestik jeung asing anu niatna tampi gabung kami tumuwuh babarengan.

Kami komitmen pikeun nawiskeun tingkat kalapa, produk anu luar biasa sareng solusi anu kualitasna luhur, ogé pangiriman gancang pikeun Harga Pangsaéna dina Jcb Bagian Plastik Tangki Panyimpenan Cai Tangki Ékspansi pikeun Bagian Jcb Excavator, Anggota grup kami tujuanana pikeun nyayogikeun barang dagangan kalayan kinerja anu signifikan. rasio ongkos ka konsumén urang, kitu ogé target pikeun sakabéh urang biasana pikeun nyugemakeun konsumén urang ti sakuliah lingkungan.

Harga Pangsaéna dina Tangki Cai Cina sareng Tangki Ékspansi Cai, Kami parantos ngékspor barang-barang kami di sakumna dunya, khususna Amérika Serikat sareng nagara Éropa.Saterusna, sakabéh dagangan urang anu dijieun kalawan parabot canggih tur prosedur QC ketat pikeun mastikeun quality.If tinggi anjeun kabetot dina salah sahiji solusi urang, mangga ulah ragu ngahubungan kami.Urang bade nyobian pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

 

Gambar Rincian Produk

162 03296

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami