JCB SPARE PART PIN PIVOT Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 911/12400

Katerangan pondok:

Nomer modél:911/12400

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB4CX 3CX 214 215


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Pin pangsi?

BAGIAN NO. 911/12400 BEURAT KOTOR: 4,4 kg
UKURAN: 36,5 * 7,5 * 7,6 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

 BAGIAN JCB--Pin pangsi(BAGIAN NO.911/12400)

911 12400 插图

Used pikeun nyambungkeun silinder jeung ember dina ember genep-dina-hiji sangkan bisa dibuka jeung ditutup. 

Mainly dipaké pikeun model handap: 4CX 3CX 214 215

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

911 12400(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami