JCB SPARE PART BOTTOM RADIATOR HOSE UNTUK JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 834/10597

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/10597

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB3CX 214 214E 215E 3CN 217 215


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangRADIATORSELANG?

 

BAGIAN NO. 834/10597 BEURAT KOTOR: 2 kg
UKURAN: 80*30*14 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Bottom Radiator Selang(BAGIAN NO. 834/10597), utamana pikeun sambungan handap antara mesin jeung tank cai, kalawan pipa tambahan ipis ka tank ékspansi (sub-tank) pikeun gampang filling.Mainly dipaké hiji handap. model: 3CX 214 214E 215E 3CN 217 215. Mertimbangkeun masalah nu runtuyan sarua bisa ngagunakeun bagian wilanganana béda dina taun béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

834 10597 插图

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

834 10597

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami