JCB SPARE PARTS TRACK CHAIN ​​Pikeun JS200 EXCAVATOR 331/21574

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/21574

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBJS200


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb TRACK CHAIN ​​?

BAGIAN NO. 331/21574 BEURAT KOTOR: 560 KG
UKURAN: 138*135*73 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

 PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Kalayan manajemén anu saé, kamampuan téknis anu kuat sareng sistem kontrol kualitas anu ketat, kami teras nyayogikeun kualitas anu dipercaya, harga anu lumrah sareng jasa anu saé.Kami tujuanana pikeun janten salah sahiji mitra anu paling dipercaya sareng nampi kapuasan anjeun pikeun Top Suppliers Track Chain pikeun Jcb Heavy Excavator Js200 Undercarriage Suku Cadang, Kami ngabagéakeun para padagang ti bumi anjeun sareng luar negeri pikeun ngahubungi kami sareng nyetél kerjasama perusahaan bisnis sareng kami, sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun.

Suppliers Top Cina Jcb Lagu Chain jeung Lagu Chain, Naon harga alus?Urang masihan konsumén kalawan harga pabrik.Dina premis kualitas anu saé, efisiensi kedah diperhatoskeun sareng mertahankeun kauntungan anu rendah sareng séhat.Naon pangiriman gancang?Urang ngadamel pangiriman nurutkeun sarat konsumén '.Sanaos waktos pangiriman gumantung kana kuantitas pesenan sareng pajeulitna éta, kami tetep nyobian nyayogikeun solusi dina waktosna.Hormat ngaharepkeun urang tiasa gaduh hubungan bisnis jangka panjang.

 

Gambar Rincian Produk

IMG_20210519_092930

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami