JCB SPARE PART GEARBOX Swing Pikeun JCB EXCAVATOR 333/P1196

Katerangan pondok:

Jumlah modél:333/P1196

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBJS200 JS210 JS220 JS230


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JcbGearbox ayun?

BAGIAN NO. 333/P1196 BEURAT KOTOR: 170 KG

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB-- Gearbox ayun  (BAGIAN NO.333/P1196)

Tujuanana nyaéta pikeun ngarobah rasio transmisi sareng dilegakeun rentang torsi sareng parobahan laju roda nyetir;Ngawujudkeun ngabalikkeun nyetir mobil jeung mesin ngarobah unchanged;Ku ngagunakeun gear nétral, transmisi kakuatan mesin bisa interrupted, sahingga mesin ngamimitian tur dianggurkeun.

MAinly dipaké pikeun model kieu: JS200 JS210 JS220 JS230

 333 P1196 插图

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Rnomer bagian eplacement pikeun par ieut nyaéta:JRC0007

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

333 P1196

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami