JCB SPARE PARTE PLAT FRICTION FOR JCB EXCAVATOR 445/03205

Katerangan pondok:

Jumlah modél::445/03205

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB : SS660 SS640 PS750 PS740 SS620 SS400 3CX 4CN-2 1600B 1550B-4WD 4C-4ND 3D-2WD 1700B-4WD 3C-2WD


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb PIRING gesekan?

BAGIAN NO. 445/03205 BEURAT KOTOR: 0,3 kg

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB--Gesekan piring(BAGIAN NO.445/03205)

Used pikeun ngirimkeun kakuatan sarta nyieun ngagabungkeun atawa misahkeun gampang. 

 445 03205 插图

Mainly dipaké pikeun model handap: SS660 SS640 PS750 PS740 SS620 SS400 3CX 4CN-2 1600B 1550B-4WD 4C-4ND 3D-2WD 1700B-4WD 3C-2WD

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

445 03205

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami