Selang cai suku cadang JCB Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 834/10767

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/10767

APLIKASIMODE: Pikeun JCB3CN 214 217 3CX 4C 215E 4C 215S 4CX 


Rincian produk

Tag produk

Naha milih parusahaan urangSELANG CAI ?


BAGIAN NO. 834/10767 BEURAT KOTOR: 1,2 kg
UKURAN: 25*18*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB SPARE BAGIAN(SELANG RADIATOR)selang cai pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE loader 834/10767I dipaké dina sistem dissipation panas engine sarta utamana transmits média dissipation panas kayaning bahan keur anti ngagibleg, cai, jsb Kalolobaan aranjeunna palastik teuas atawa produk karét, nu bakal umur na rengat pikeun a waktos na lami.Aranjeunna produk rentan.

Utamana dipaké dina model kieu: 3CN 214 217 3CX 4C 215E 4C 215S 4CX

834 10767 插图

 "Survive ku kualitas, ngamekarkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi" geus salawasna geus falsafah manajemén parusahaan urang.Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

834 10767

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami