JCB SPARE PARTS OIL FILTER PIKEUN JCB EXCAVATOR 320/B4420

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/B4420

APLIKASIMODÉ: Pikeun3CX 4CX JS200 JS 210 JS 220 JS230


Rincian produk

Tag produk

Naha Pilih Saringan Minyak Mesin Perusahaan Kami?

 

BAGIAN NO. 320/B4420 BEURAT KOTOR: 0,7 kg
UKURAN: 19*10*10 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -SARING MINYAK(BAGIAN NO.320/B4420).Dipaké pikeun nyaring oli mesin, dipasang tibalik ka handap, sarta boga klep bypass di jero.Lumaku pikeun mesin kalayan mesin JCB.

 

320 B4420 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: 3CX 4CX JS200 JS 210 JS 220 JS230

!Pngajakan dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:320/04133A

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

320 B4420 去标

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami