JCB suku cadang handap selang cai radiator pikeun JCB 3CX 4CX backhoe loader 834/00739

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/00739

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB 3CX 214 214E 215E 3CN 217 215


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami BSELANG CAI RADIATOR OTTOM?

BAGIAN NO. 834/00739 BEURAT KOTOR: 2 kg
UKURAN: 80*30*14 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB Suku Cadang Selang Cai Radiator Bawah Pikeun jcb 3CX 4CX backhoe loader 834/00739dipaké pikeun sistem cooling engine, utamana mindahkeun média dissipation panas kayaning bahan keur anti ngagibleg, cai jeung saterusna.Kalobaannana mangrupakeun palastik teuas atawa produk karét, nu bakal ngahasilkeun sepuh sarta beubeulahan pikeun lila sarta milik produk rentan.

 834 00739 插图

 MAinly dipaké dina model kieu: 3CX E 214 3CX 217 214E 215 4CX 4CN

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

 Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

834 00739

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami