JCB SPARE BAG DIESEL POMPA BAHAN BAKAR ELEKTRIK PIKEUN JCB 448 MESIN 17/927800

Katerangan pondok:

Jumlah modél:17/927800

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 520LE 520 520-50 520-50LE.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb FUEL INJECTION PUMP ?

BAGIAN NO. 320/06929 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 37*28*30 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Pompa Injeksi Bahan Bakar (BAGIAN NO.320/06929).Tujuan utama bagian ieu nyaéta pikeun nganteurkeun bahan bakar tina pompa tekanan rendah ka injector ngalangkungan selang tekanan tinggi dina interval anu teratur sareng dina tekanan konstan.

 320 06929

Utamana pikeun rakitan mesin di handap: 320/40069 320/40006 320/40007 320/40064 320/40062 320/40032 320/45001 320/45034 320/320/320 0/40377.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 !! Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 320/06738.

 Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

320 06929

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami