JCB SPARE PARTS COUPLING ASSEMBLY FOR JCB EXCAVATOR 331/19786

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/19786

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JCB COUPLING ASSEMBLY?

BAGIAN NO. 331/19786 BEURAT KOTOR: 1,6 kg
UKURAN: 20*20*6 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Kami ayeuna gaduh awak anu cekap pisan pikeun nganyahokeun patarosan ti klien.Niat kami nyaéta "100% kasenangan pembeli ku kualitas barang dagangan kami, tag harga & jasa staf kami" sareng ngaraosan posisi anu saé pisan diantara pembeli.Kalawan rada sababaraha pabrik, urang bisa kalayan gampang nyadiakeun rupa-rupa harga borongan Cina gandeng Majelis pikeun Jcb Excavator 331/19786, Kami geus on lookout maju ka nyieun asosiasi koperasi sareng anjeun.Pastikeun pikeun nyarita ka kami pikeun data tambahan.

Harga borongan Cina Cina Gandeng Panyambung, Urang keukeuh dina prinsip "Kredit keur primér, Konsumén keur raja jeung Quality keur pangalusna", urang néangan maju ka gotong royong sareng sadaya babaturan di imah jeung di mancanagara sarta kami bakal nyieun caang. masa depan bisnis.

Ayeuna kami ngagaduhan seueur anggota staf anu luar biasa anu saé dina pamasaran internét, QC, sareng damel sareng jinis dilema anu nyusahkeun dina metode manufaktur pikeun Majelis Gandeng Harga Diskon pikeun Jcb Excavator 331/19786, Kedah langkung seueur inpormasi anu diperyogikeun, émut pikeun ngahubungi kalawan kami iraha wae!

Harga Diskon Panyambung Gandeng Cina, Kami parantos ngawangun hubungan kerjasama anu kuat sareng panjang sareng jumlah perusahaan anu ageung dina bisnis ieu di luar negeri.Ladenan saatos-jualan langsung sareng spesialis anu disayogikeun ku grup konsultan kami parantos bagja pembeli urang.Inpormasi jero sareng parameter tina barang dagangan sigana bakal dikirim ka anjeun pikeun pangakuan anu lengkep.Sampel gratis tiasa dikirimkeun sareng perusahaan pariksa ka perusahaan kami.n Portugal pikeun badami téh terus wilujeng sumping.Miharep kéngingkeun patarosan ngetik anjeun sareng ngawangun kerjasama kerjasama jangka panjang.

Gambar Rincian Produk

331 19786

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami