Léngkah-léngkah ngagantian saringan bahan bakar solar

Léngkah ngagantian pikeunsaringan bahan bakar solarbisa diringkeskeun kieu:

Tutup klep inlet: Kahiji, tutup klep inlet tina filter suluh solar pikeun mastikeun yén euweuh suluh solar anyar ngalir dina mangsa prosés ngagantian.

Buka panutup luhur: Gumantung kana jenis filter, parabot husus (sapertos obeng datar-sirah) bisa jadi diperlukeun pikeun gently pry muka panutup luhur alloy aluminium ti sela samping.Pikeun jinis saringan anu sanés, kantun cabut atanapi cabut panutup luhur.

Solokan minyak kotor: Unscrew colokan solokan pikeun ngidinan minyak kotor dina filter pikeun solokan sagemblengna.Léngkah ieu pikeun mastikeun yén teu aya kontaminasi saringan énggal ku minyak atanapi najis anu lami.

Leupaskeun elemen filter heubeul: Leupaskeun nut fastening dina luhureun elemen filter, teras pake sarung tahan minyak, cekelan elemen filter pageuh, sarta cabut elemen filter heubeul vertikal.Salila operasi, pastikeun yén elemen filter tetep nangtung pikeun nyegah splashes minyak.

Ngaganti ku elemen filter anyar: Sateuacan masang unsur filter anyar, mimitina install ring sealing luhur (lamun tungtung handap ngabogaan diwangun-di gasket sealing, euweuh gasket tambahan diperlukeun).Lajeng, vertikal nempatkeun unsur filter anyar kana filter jeung tighten nut nu.Pastikeun yén unsur filter anyar geus aman dipasang tanpa looseness nanaon.

Tighten colokan solokan: Saatos masang unsur filter anyar, tighten colokan solokan deui pikeun mastikeun euweuh leakage minyak.

Tutup panutup luhur: Tungtungna, tutup panutup luhur sarta mastikeun yén ring sealing geus bener dipasang.Lajeng, tighten bolts fastening pikeun mastikeun yén filter nu tos rengse disegel.

Ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu, anjeun tiasa ngalengkepan ngagantian saringan suluh solar.Punten dicatet yén salami operasi, turutan peraturan kaamanan pikeun mastikeun kasalametan diri sareng batur.Mun anjeun teu wawuh jeung prosés operasi, eta disarankeun pikeun neangan bantuan professional.


waktos pos: Méi-25-2024