Ngagantian saringan hawa pikeun excavator mangrupikeun bagian anu penting dina pangropéa na.

Ngagantian saringan hawa pikeun excavator mangrupikeun bagian anu penting dina pangropéa na.Ieu léngkah anu leres pikeun ngagentos saringan hawa:

  1. Kalayan mesin dipareuman, buka panto tukang kabin sareng panutup saringan.
  2. Cabut sareng bersihkeun klep vakum karét anu aya di handapeun panutup perumahan saringan hawa.Mariksa ujung sealing pikeun sagala maké jeung ngaganti klep lamun perlu.
  3. Leupaskeun unsur saringan hawa luar sareng mariksa karusakan naon waé.Ganti elemen filter lamun ruksak.

Nalika ngagentos saringan hawa, penting pikeun nengetan titik-titik ieu:

  1. Unsur filter luar bisa cleaned nepi ka genep kali, tapi kudu diganti sanggeus éta.
  2. Unsur saringan jero mangrupikeun barang anu tiasa dibuang sareng teu tiasa dibersihkeun.Ieu perlu diganti langsung.
  3. Ulah make gasket sealing ruksak, média filter, atawa segel karét dina elemen filter.
  4. Ulah make elemen filter palsu sabab bisa boga kinerja nyaring goréng jeung sealing, sahingga lebu asup jeung ngaruksak mesin.
  5. Ngaganti unsur filter jero lamun segel atawa media filter ruksak atawa cacad.
  6. Pariksa wewengkon sealing sahiji elemen filter anyar pikeun sagala lebu adhering atawa noda minyak jeung bersih aranjeunna upami diperlukeun.
  7. Nalika nyelapkeun unsur saringan, ulah ngalegaan karét dina tungtung.Mastikeun yén unsur filter luar kadorong lempeng tur gently pas kana kancing pikeun nyegah karuksakan panutup atawa perumahan filter.

Sacara umum, umur saringan hawa excavator gumantung kana modél sareng lingkungan operasi, tapi biasana kedah digentos atanapi dibersihkeun unggal 200 dugi ka 500 jam.Ku alatan éta, disarankeun pikeun ngagentos atanapi ngabersihan saringan hawa excavator sahenteuna unggal 2000 jam atanapi nalika lampu peringatan hurung pikeun mastikeun operasi normal sareng manjangkeun umur jasa excavator.

Perhatikeun yén métode ngagantian pikeun tipena béda saringan excavator bisa rupa-rupa.Ku alatan éta, disarankeun pikeun ngarujuk kana manual operasi excavator atanapi konsultasi ka profésional pikeun léngkah-léngkah ngagantian anu akurat sareng pancegahan sateuacan neraskeun ngagantian.


waktos pos: Apr-24-2024