Pangropéa Mesin Excavator

Pangropéa anu leres tina mesin excavator penting pisan pikeun mastikeun operasi stabil jangka panjang sareng manjangkeun umur jasana.Ieu pituduh lengkep pikeun pangropéa mesin excavator:

  1. Manajemén BBM:
    • Pilih kelas solar anu cocog dumasar kana suhu lingkungan anu béda.Contona, make solar 0#, -10#, -20#, jeung -35# lamun suhu ambient minimum 0 ℃, -10 ℃, -20 ℃, jeung -30 ℃ mungguh.
    • Ulah campur najis, kokotor, atawa cai kana solar pikeun nyegah pamakéan prématur tina pompa bahan bakar jeung karuksakan mesin disababkeun ku bahan bakar kualitas goréng.
    • Eusian tanki bahan beuleum saatos operasi sapopoé pikeun nyegah titik-titik cai ngabentuk dina témbok jero bak, sareng solokan cai ku muka klep solokan cai di handapeun tanki bahan beuleum sateuacan operasi sapopoé.
  2. Ngagantian saringan:
    • Saringan maénkeun peran anu penting dina nyaring najis tina sirkuit minyak atanapi hawa sareng kedah diganti sacara teratur dumasar kana manual operasi sareng perawatan.
    • Nalika ngaganti saringan, pariksa sagala partikel logam napel filter heubeul.Lamun partikel logam kapanggih, geuwat nangtukeun jenis panyakitna sarta nyandak ukuran corrective.
    • Paké saringan asli nu minuhan spésifikasi mesin pikeun mastikeun filtration éféktif.Hindarkeun ngagunakeun saringan inferior.
  3. Manajemén pelumas:
    • Ngagunakeun grease lubricating (mantega) bisa ngurangan maké dina surfaces pindah sarta nyegah noise.
    • Nyimpen gajih lubricating dina lingkungan bersih, bébas tina lebu, keusik, cai, jeung najis lianna.
    • Disarankeun make gajih basis litium G2-L1, nu boga kinerja anti maké alus teuing jeung cocog pikeun kaayaan tugas beurat.
  4. Pangropéa biasa:
    • Saatos 250 jam operasi pikeun mesin anyar, ngaganti filter suluh jeung filter suluh tambahan, sarta pariksa clearance klep engine.
    • Pangropéa sapopoé kalebet mariksa, ngabersihkeun, atanapi ngagentos saringan hawa, ngabersihkeun sistem pendingin, mariksa sareng ngencangkeun baud sapatu trek, mariksa sareng nyaluyukeun tegangan lagu, mariksa manaskeun asupan, ngagentos huntu ember, nyaluyukeun celah ember, mariksa tingkat cairan washer kipas kaca, mariksa jeung nyaluyukeun AC, jeung meresihan lantai jero taksi.
  5. Pertimbangan séjén:
    • Ulah ngabersihan sistem cooling bari mesin jalan alatan résiko kipas puteran dina speed tinggi.
    • Nalika ngagentos coolant sareng inhibitor korosi, parkir mesin dina permukaan anu datar.

Ku nuturkeun tungtunan pangropéa ieu, anjeun tiasa mastikeun operasi stabil tina mesin excavator sareng manjangkeun umur jasana.


waktos pos: Jun-03-2024